Werkwijze

Heb jij het gevoel vast te lopen?  In je werk of privé of juist in de combinatie daarvan? Voel je je eigenlijk al langere tijd niet in balans? Weet je niet wat je diep van binnen wilt? Het zijn enkele mogelijke klachten of problemen die je kunt hebben als je op zoek gaat naar een coach.

Als je de stap neemt om coaching bij mij te volgen, dan beginnen we eerst met een vrijblijvende kennismaking. Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is. We bespreken wat je vraag is en wat ik voor jou kan betekenen.

Coachingsessies

Als er een klik is en je wilt verder, dan plannen we om de twee weken een sessie. Soms duurt een sessie één uur, maar hou er rekening mee dat er ook sessies van twee uur tussen kunnen zitten. Ik geef je dat van te voren aan. Ik plan de afspraak ruim in en ik neem alle tijd voor je. Je hoeft dus niet bang te zijn dat we de sessie moeten afbreken, omdat de volgende cliënt al zit te wachten. Tussen de sessies door, kun je altijd contact opnemen en je zult ook via de mail “huiswerk” krijgen.

Wat doen we tijdens een sessie?

We starten elke sessie met ‘hartcoherentie’. Dit is een manier van ademhalen die je rust geeft. Dit krijg je tevens als ‘huiswerk’. Mininmaal twee keer per dag besteed je hier ongeveer 7 minuten per keer aan. Vervolgens gaan we de afgelopen periode doornemen. Wat ging goed en waar liep je tegen aan. Is het gelukt met de opdracht? Ik werk met ‘co-active coaching’, een geïntegreerde holistische aanpak van effortless coaching

Praktisch

Per dag(deel) plan ik maximaal één cliënt in. Ik heb dus alle tijd voor je. Tussen de sessies door krijg je huiswerk van mij (via de mail) en kun je altijd contact opnemen. Tijdens een sessie staat mijn telefoon uit. Dan bel ik je terug.

De kennismaking is geheel vrijblijvend. We maken kennis met elkaar onder het genot van koffie/thee. We bespreken wat je tegenkomt en wat ik voor je kan betekenen. Wanneer we een ‘klik’ hebben, gaan we een traject in van 3-6 maanden. Je hebt om de week een sessie van gemiddeld 2 uren. Je betaalt een vast bedrag per maand. Tussen de sessies door blijf ik voor je bereikbaar.